top of page
Caută

Eram mică. Aveam 6 ani și eram în clasa întâi...

Eram mică. Aveam 6 ani și eram în clasa întâi. Învățam la școala din sat, și cum erau anii 2000, toaleta era afară, la aer liber. Împreună cu o prietenă din clasă ne duceam acasă după lecții. Am mers la toaletă împreună - fără uși, doar pereți despărțitori, o fereastră fără geam pentru ”aerisire”. Eram ”în proces” când intrarea a fost blocată de un bărbat de vreo 40 de ani. Țin minte senzația de frică și rușine împletindu-se.

Ne-am ridicat și eu și prietena mea, am tras pantalonii în sus și ne uitam cu oroare cum bărbatul și-a deschis fermuarul de la pantaloni și se masturba uitându-se la noi. Țin minte că ne spunea să nu ne temem, că el nu ne va face nimic rău. Țin minte că murmura ceva în continuu atingându-se.

Prietena mea a fost prima care a reacționat, s-a cățărat peste fereastră și a sărit în afara toaletei. Eu am urmat-o într-o secundă. Am alergat tot drumul spre casă. Nu am povestit părinților ca să nu mă certe și să nu se facă probleme. Prietena mea a spus totul părinților - ceea ce m-a mirat nespus când m-a informat. Nu știu dacă s-au luat ceva măsuri la școală. Știu că mult timp m-am tot temut să nu afle ai mei și să merg la toaletă după ore.

7 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page